Rules-Danish

Ingen tyveri

Det er ikke tilladt at stjæle fra andre spillere. hvis du finder en bygning som ser forladt ud betyder det ikke at du kan stjæle fre den. At stjæle er imod vores regler og medføre udelukkelse.

Ingen Griefing

Det er ikke tilladt at destruere andre folks kreationer. Du må gerne høste folks land hvis dugenplanter hvad du høster.

Ingen hacking

Hastigheds Hacks. Flyvning. Skadelseaura. Røngtensyn. ESP. Spøgelsehænder. Selvskade. Ingen faldskade. Svævning. Edderkoppe klatning og så vidre er ikke tilladt på nogle planer og resultere i direkte ban.

Familie venlig server

Venlig spøgen med hindanden og milde bandeord er tilladt men grove emner som sexuel tiltrætning, politik, nakotika,religion eller abort bedes venligt undgås at nævnes efter som disse emner typisk tager overhånd og bliver for alvorligt.

Aftalt Spiller mod Spiller

Det er kun tilladt at dræbe en anden spiller hvis modparten er gået med til en kamp. Det eren SPS arena i spawn samt er det tilladt at dræbe folk der bliver taget i at stjæle eller destruere din base.

Ingen Reklamering

Det er ikke tilladt at reklamere for andre folks server samt hvis du streamer dit spil skal du spørge om lov inden du giver vores link til dine seerer.

Samfunds opførsels

Lad være med at fylde chatten op med skrald som link til offensive hjemmesider eller unødvændig text. lad være med at være en idiot over for andre vi vil alle bare have en god tid på serveren. tal pænt til folk og de taler pænt til dig.

Imitation af ansatte

Lad være med at sige til andre folk du er Op eller Mod det vil kun få dig udelukket
Tilladte Mods
Optifine er tilladt og opfordret. shaders er tilladt med mindre de giver røngentsyn
-Minimap er tilladt så længe det er med god hensigt.
-Schematica mod er tilladt.

Minimap må kun bruges til at putte waypoints op til at finde rundt. til at finde andre folk eller finde caves er ikke tilladt.

Optimerings relatered guide

Hold dit antal af intinity(grise, zombier, creppers etc,) til et max af 200. du kan se hved attrykke f3 på den 4 linje hvor der står hvor mange der er i dit område. Goldfarms er kun tillads i nether roof buildings.

Andre informationer og regler

Bevægelse på nether roof er tilladt.

Det er ikke tilladt at ødelægge bedrock til at nå netheroof ligemeget metoden.

Det er ikke tilladt at ødelæge end portals ligemeget hvilken metode du bruger.

Elytra launchers er forbudt da det skaber lag for serveren.

Vanilla High ansætter ikke admins/mods igennem applikationer vi spørger folk om de vil være nogle af de roller hvis vi mener de har fortjent det.

Aandsatte hjælp i tilfælde af ødelæggelse af din ejendom er muligt vis du har overholdt din minimums bygge distance fra andre spillere.

Det her er ikke de eneste regler resten er bare sund fornuft.

Danish translation by SirProPie

Top